Casa > Notícies > Contingut
Categoria de producte

El resum del coneixement bàsic de la línia de tall de bobina d'acer d'alta velocitat

| Updated: Nov 14, 2017

En el procés de la línia de tall de bobina d'acer d'alta velocitat, d'una banda, cal prestar atenció a controlar la seva velocitat. D'altra banda, cal assegurar-se que el seu entorn de treball sigui bo. En circumstàncies normals, s'ha d'instal·lar la línia de tall de bobina d'acer d'alta velocitat en un lloc on la temperatura sigui adequada, seca, ben ventilada, lleugera i convenient per a funcionar.

 

En general, la intel·ligència de la línia de tall de bobina d'acer d'alta velocitat es plasma principalment en dos aspectes. En primer lloc, el procés de producció és cada vegada més intel·ligent. En segon lloc, l'operació és cada cop més intel·ligent. En el procés de producció, la línia de producció s'utilitza principalment per a tot l'acer laminat per al tall i la transformació de longitud fixa. En aquest procés, s'utilitza el control de tall de longitud fixa.

 

Una altra forma de control és que quan la longitud de tall de la línia de tall de la bobina d'acer d'alta velocitat arriba a la longitud del conjunt, encara es manté en funcionament, tall i processament de forma dinàmica durant el moviment del material.

Cal assenyalar que en el procés de producció per jutjar la qualitat de tall de la línia de tall de bobina d'acer d'alta velocitat, l'índex més important és la precisió de tall.

 

L'anterior és principalment per introduir alguns coneixements bàsics sobre la línia de tall de bobina d'acer d'alta velocitat. En el treball pràctic, l'equip ha donat una gran ajuda al nostre treball, no només millorant l'eficiència del treball, sinó que també redueix considerablement la força de treball.

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació