Casa > Notícies > Contingut
Categoria de producte

The Performance avantatge d'anivellament de la màquina

| Updated: May 24, 2017

anivellament de la màquina és un equip utilitzat comunament en el processament de fulla de metall, l'anivellament de la màquina és adequada per a la placa de fred, calent, xapa galvanitzada, xapa d'alumini, placa recoberta color, placa d'acer inoxidable, tal com xapa de metall, de manera que sembla que la màquina pla escola és molt reutilitzat, el pla escola compte quin tipus d'avantatges de rendiment, ens fixem en:
1. L'estructura i d'una sola via dispositiu, pot ser el control molt exacte de la ronda inferior, l'ús de temps no farà que la volta inferior té la menor reculada, l'estabilitat i la precisió és bastant alt.
2. No per l'oli residual esquitxat quan l'estampació, i la falta de fre per produir la volta inferior, el lliurament del fenomen.
3. No és fàcil de produir febre alta.
4. Amb aliatge Superhard i el corró, no és fàcil de portar.
maig. La manera d'acció és el moviment circular per la columna de corró, no hi ha fenomen de mossegar.
juny. La força de fregament és petit, el parell de gir requerit és relativament reduïda, i el mecanisme de rotació és menys fàcilment danyat.
7. El dispositiu inversa està equipat amb una velocitat de fins a 30 m / min, en general, 20 m / min, i 50% d'eficiència s'incrementa per 8. Estructura especial, augmentar la vida de servei.

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació