Casa > Notícies > Contingut
Categoria de producte

La diferència entre Gelat i fred Zahang

| Updated: May 24, 2017

Laminat en calent i com el més popular al mercat dos tipus de mètodes de processament d'acer, pel gran nombre de fabricants d'acer laminat en fred l'ús, la tecnologia de processament d'acer de dues al final el que és la diferència?
laminació en fred I.
La laminació en fred és referir-se a estirat en fred, Leng, fred, etc., en el tractament de bandes temperatura ambient, acer o acer en una varietat de formes, el mercat és molt popular acer pla sorteig fred, els fabricants d'acer pla estirat en fred són també molt molts .
Avantatges: La laminació en fred pot fer que la creació ràpida de prototips de producte, d'alt rendiment, i el procés no pot danyar el recobriment, es poden fer en una varietat de forma de secció transversal, per adaptar-se a la utilització de condicions; acer laminat en fred pot produir una gran deformació plàstica, millorant d'aquesta manera el punt d'acer rendiment.
Desavantatge: Tot i que no hi ha plasticitat tèrmica en el procés de model, però la tensió residual encara es troba a la secció, això afectarà a la totalitat i vinclament local d'acer. Acer laminat en fred és generalment una secció d'obertura, de manera que la torsió lliure de la secció és baixa, quan la força externa és propens a la torsió, i sota pressió serà propensa a vinclament de flexió, l'acer en si és pobre acompliment de torsió; Després es forma l'acer laminat en fred, no hi ha engrossiment en l'articulació de la placa, de manera que la tolerància local de l'acer és pobre.
II. La laminació en calent
Avantatges: L'acer pot ser profundament malmès, el defecte de la microestructura és eliminat, la microestructura de l'acer es compacta, i les propietats mecàniques es milloren. Aquest tipus de millora es manifesta principalment en la direcció al llarg de la presa, l'acer en cert grau no serà tot el mateix cos. Les esquerdes i bombolles formades durant la bugada també s'eliminen a altes temperatures.
Desavantatge: Després de laminat en calent, acer inclusions no metàl·liques internes es comprimeixen a rodanxes fines, que condueix al fenomen de la deslaminació, delaminació pot fer d'acer en la contracció de la soldadura quan es produeix l'esquinç; la tensió residual és causada pel fred desigual, el que provoca la deformació de l'acer, redueix l'estabilitat, i redueix la resistència a la fatiga en algun grau.
En tercer lloc, la diferència de laminat en calent i en fred:
(1) La secció d'acer de laminació en fred permet vinclament local, que pot fer un ús complet de la capacitat de càrrega de vinclament;
(2) La tensió residual d'acer pla laminat en calent i en fred La Chang en l'acer és diferent, de manera que hi ha una gran diferència en la distribució de la secció. La tensió residual d'estirat en fred és de tipus principalment corbada, i la laminació en calent és principalment de tipus de pel·lícula.
(3) La torsió lliure d'acer secció de laminat en calent és més gran que la de l'acer estirat en fred, de manera que el rendiment de torsió d'acer laminat en calent és millor que la d'acer laminat en fred.

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació