Casa > Notícies > Contingut
Categoria de producte

Anàlisi de Mercat desenvolupament de màquines de Kaiping A la Xina

| Updated: May 24, 2017

En la inversió estrangera mercat objectiu d'establir una base de producció mainframe per aconseguir la localització de muntatge i fabricació. És clar posicionament estratègic de la indústria, accelerar la integració de recursos empresarials, conrear de classe mundial xinesos empreses de la indústria de maquinària, conrear i donar suport a les empreses forts de la indústria de maquinària de la Xina per esdevenir una de classe mundial de la indústria de maquinària xinesa empreses són els principals objectius de desenvolupament de la Xina màquina Kaiping. La màquina tradicional Kaiping no té cap avantatge absoluta en la competència en el mercat, el seu equip ja no pot satisfer la major part de la demanda de producció. Si la màquina Kaiping vol un major desenvolupament, ha de canviar algunes de les deficiències en el desenvolupament actual.
En els últims anys, la crisi econòmica ha provocat un descens generalitzat en la indústria en diversos països, i el nostre govern ha pres les mesures corresponents perquè estimulin la recuperació de la indústria nacional, incloent la màquina de Kaiping i altres indústries també estan buscant activament contramesures, full de la màquina Kaiping a la indústria de la recessió com una oportunitat per al desenvolupament de la indústria a la vista, seguir fent un enrenou per la millora tècnica dels productes, basant-se en la tecnologia i la tecnologia per obtenir la iniciativa de mercat.
Al mercat, una gran quantitat de màquines Kaiping utilitzeu l'antic sistema de control en l'operació, això està lluny del corrent ràpid desenvolupament de la indústria, hem de canviar la màquina de Kaiping en la vella cara, l'ús de sistemes de control avançats, com ara sensors elèctrics avançats. A causa que el vell sistema de control de màquina Kaiping per a l'operació de la vora enrotllat i el control del material té un cert retard, afectarà la transformació i producció d'equips, que afecta l'eficiència de processament.

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació