Casa > Notícies > Contingut
Categoria de producte

Anàlisi de Control de Tensió Sistema de màquina que raja

| Updated: May 24, 2017

Rendiment i característiques de la màquina de tall de pel lícula prima:
Després de la impressió, el full d'alumini necessita ser tallat a la màquina de tall després d'haver estat impresa i revestida. Tallar gran volum productes semi-acabats en la mida requerit, la màquina de tall en el tall de productes semi-acabats és un procés de desbobinat i rebobinat, aquest procés inclou el control de velocitat de la màquina en marxa i control de tensió de dues parts. La crida tensió és a la tracció del paper d'alumini i el rotllo estàndard per al nucli, la làmina d'alumini s'ha d'aplicar a un cert tram i tensat de la força de tracció, en el qual la tensió del control de paper d'alumini. Control de tensió és la capacitat de controlar de forma permanent la tensió de la làmina d'alumini en el dispositiu, que s'ha de mantenir eficaç per a qualsevol velocitat de funcionament, incloent l'acceleració, desacceleració i velocitat constant de la màquina. Fins i tot en el cas d'una parada d'emergència, té la capacitat d'assegurar que la làmina no produeix cap trencament. Tall longitudinal control de la màquina de la tensió és bàsicament de control de tensió manual, el control automàtic de la tensió. control de tensió manual està en el procés de rebobinat o desbobinat, quan canvia el diàmetre del corró a una certa etapa, per l'operador per ajustar el dispositiu d'alimentació manual, per tal d'aconseguir el propòsit de la tensió de control. El control automàtic de la tensió és el valor de la tensió real de la corretja de material directament pel sensor de tensió, llavors les dades de tensió es transforma en un senyal de realimentació de tensió controlador de back-tensió, que es compara amb el valor preajustats de la tensió del controlador per calcular el control de del senyal i la unitat de control automàtic, de manera que el valor de la tensió real és igual al valor de la tensió pre-set, a fi d'aconseguir la tensió estabilitat. rebobinat equip i tensió de desenrotllat establir la mida de l'impacte directe en el rendiment del producte, la tensió massa gran, el rebobinat massa atapeït, paper d'alumini fàcil de produir arrugues que la tensió no és suficient, paper d'alumini fàcilment en el rotllo per a crear una luxació greu en l'eix, de manera que no es pot descarregar, i que resulta en el tall de la bobina produït un gran swing, que afecta la qualitat de tall, de manera que la talladora ha de tenir un bon sistema de detecció de tensió.
1. Màquina de tall longitudinal de tensió de desenrotllat sistema de detecció: detecció de sensor de tensió És la tensió de detecció directa i mecànica estretament junts, amb les parts mòbils de mètode de detecció. Típicament, dos sensors estan aparellats per a l'ús, i estan muntats en els eixos d'extrem a banda i banda dels rodets de guia. La cinta de material detecta el valor de la tensió real mitjançant la detecció de la càrrega exercida en ambdós costats dels rodets de guia, per tal de detectar el desplaçament o deformació del sensor de tensió, i convertir les dades de tensió en el senyal de tensió a la retroalimentació al controlador de tensió.
2. Màquina de tall longitudinal d'atenuació tensió de desenrotllat i la compensació de la tensió: generalment es creu que el paper d'alumini de desbobinat i rebobinat per mantenir constant la tensió del paper d'alumini, és propici per al rendiment de la qualitat del paper d'alumini, però no. La millor manera de fer això és augmentar la resistència a la tracció de la làmina d'acord amb una certa llei amb l'augment del diàmetre o pes del rotllo de material, i la disminució del valor de la tensió del pes de menor diàmetre. A causa de la regulació de la tensió automàtica i control de tensió manual en el operació de tall.
El sistema de control automàtic de la tensió és un valor de tensió d'atenuació predeterminat, que s'atenua d'acord amb el canvi de volum de material durant l'operació. En configurar el funcionament automàtic de tensió, ajustar primer la tensió inicial, a continuació, establir el valor d'atenuació de tensió. Prenent el valor d'atenuació de la làmina de tall d'alumini com un exemple, el principi de configuració és: el valor d'atenuació a la tracció de paper d'alumini (%) és igual a la tensió de l'extrem d'enrotllat de la làmina d'alumini, menys la tensió inicial i després dividint la tensió inicial , el quocient es multiplica per 100%. En establir el valor de tensió automàtic no ha de ser massa gran, o duresa de la superfície de rebobinat de làmina d'alumini, amb tendència a la deformació fenomen, però la tensió no és massa petit, massa petit fàcil de provocar l'rebobinat volum és massa fluix, rebobinant vora funcionament irregular. Per tant, la qualitat del sistema de control de balanceig és la clau per a la qualitat del full d'alumini, que es veu afectada principalment pel canvi de la tensió de la làmina.
Per resumir, en el tall de làmina medicinal, en primer lloc per triar models avançats, i prendre nota que en el funcionament del dispositiu per comprendre les característiques de la detecció i el control de la tensió del sistema, l'ús de material de paper d'alumini per establir una tensió raonable i desenrotllar atenuació de la tensió procés i compensació, per tal d'aconseguir l'arrencada suau de la tensió de l'equip, parada suau, per evitar la producció de problemes de qualitat. En el procés d'operació de tall ha de prestar atenció al fet que el canvi de la tensió del rodet de paper d'alumini, ja que es veu afectat per la qualitat del material, pes, uniformitat de gruix, tallar els canvis de velocitat, en l'establiment de la tensió de desbobinat i rebobinat ha de ser compatible amb aquests característiques de paper d'alumini. Per tal d'assegurar l'exactitud de la tensió de desbobinat i rebobinat, la tensió d'assaig amb rodets ha de ser superior a la velocitat màxima, i l'equilibri dinàmic ha de ser manejat, i la superfície han d'estar proveïts de suficient angle per proporcionar tensió funcionament necessari per garantir l'estabilitat de la qualitat del producte.

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació