Casa > Exposició > Contingut
Categoria de producte

Què és la decoiler hidràulica automàtica?

| Updated: Nov 20, 2017

No sé si heu utilitzat el decoiler hidràulic automàtic. El dispositiu pot proporcionar la tensió a la corretja d'acer. Components principals inclouen el bastidor, eix principal, tambor plegable, mecanisme de fre i així successivament. Primer de tot, el bastidor de l'equipament està formada de material d'alta qualitat mitjançant una sèrie de producció, després de recuit tractament qualitatiu, poden romandre no-deformació. A més, no hi ha cap runout radial en ús.

 

Ara per ara el tambor comú plegable de la decoiler hidràulica automàtica en el mercat principalment utilitza la forma de tambor d'expansió d'estirar empenta de Colissa tipus. Ja que està equipat amb un mandril total, és possible assegurar-se que la increasign i la reducció de la concentricitat del tambor. L'equip s'utilitza principalment per l'anivellament de placa de metall i és comunament utilitzat en la placa d'acer línia anivellament, placa desigual i altres treballs de tractament.

 

El mecanisme de fre de la hidràulica automàtica decoiler destaca per l'Assemblea de fre de disc pneumàtica. I l'usuari pot ajustar la força fre segons les necessitats reals en l'ús. Per exemple, quan deixes, frenada quan vostè condueix, així pot no només assegurar-se que l'espera i arrencar estat no serà balder, evitar ratllar la superfície quan afluixar el rotlle. A més, l'equip també es pot utilitzar per cooperar amb decoiling, anivellament, línia de producció i l'altra línia de producció de productes de fulla de tall. Per exemple, es pot utilitzar en maquinària, estructura d'acer, vehicles, productes metàl·lics i indústries de decoració.

 

Aleshores, què és l'estructura de la decoiler hidràulica automàtica mandril? Normalment s'afegeix el diàmetre nominal el component de rodet de l'aparell per un plaques quatre sector addicionals. A més, al final de l'eix del rodet està connectat amb el cilindre rotatiu. Oli cilindre pistó impulsa al final de la part davantera de les quatre - eix de l'eix lliscant, que pot conduir l'encongiment radial de sector placa.

 

Si vol augmentar l'estabilitat de la bobina, en disseny, podeu configurar un dispositiu de braç de suport a la part davantera de la bobina de la hidràulica automàtica decoiler. Així, quan hi ha una bobina d'acer en el rodet, el braç de suport és impulsada a través del cilindre d'oli, que no farà cap efecte advers en la bobina d'acer.

 

http://www.pxslitter.com/


productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació