Casa > Exposició > Contingut
Categoria de producte

El resum dels punts clau per al funcionament de seguretat de la màquina de tallar xapa

| Updated: Nov 25, 2017

La màquina talladora de xapa pot oferir una gran ajuda als usuaris en el treball real. Tanmateix, en el funcionament dels equips, també és necessari complir amb els corresponents procediments i requisits. En circumstàncies normals, la màquina talladora de xapa es pot operar i mantenir només després de la formació professional i mitjançant l'examen.

Al mateix temps, tot el personal que participi en l'ús i la gestió, inspecció i manteniment de la màquina talladora de xapa ha de llegir acuradament les instruccions i notes sobre l'ús de l'equip amb antelació. Com a operador, el personal té la responsabilitat de mantenir el funcionament normal de l'equip. Per tant, quan hi ha problemes anormals, ha d'informar oportunament al personal pertinent.

L'operador també ha d'assegurar que els equips de la màquina talladora de xapa i l'entorn de treball estiguin nets. No hi hauria d'haver-hi cap distribuïdor acumulat. I les funcions de les instal·lacions de seguretat de la màquina no es poden canviar, desmuntar o finalitzar sense permís, o treure la part de funcionament de la coberta de la màquina per exposar la part de l'operació, per tal d'evitar accidents accidentals.

Per tant, durant el treball diari, el personal també ha de fer les precaucions de seguretat pertinents amb antelació. Abans d'obrir la màquina talladora de xapa, assegureu-vos de comprovar l'equip i la coberta protectora abans d'encendre l'equip. No netegeu, repareu o trobeu errors durant el funcionament de l'equip.

Durant el funcionament de la màquina talladora de xapa, si hi ha algun fenomen anormal, el personal del lloc haurà de prémer primer el botó de parada d'emergència per aturar l'operació. Tingueu en compte que, en el funcionament de la posada del capçal de fixació del rodet, el dispositiu de descàrrega i la fixació de pel lícula prima han de tenir especial cura per evitar accidents de lesió.

Pel que fa a l'estructura, la màquina de tallar laminat inclou principalment cinc parts, és a dir, dispositiu de desbloqueig, sistema de tall, dispositiu de bobinatge, accionament mecànic i sistema elèctric. Durant el període de funcionament, la velocitat específica de tall es controla principalment per l'operador.

http://www.pxslitter.com/

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació