Casa > Exposició > Contingut
Categoria de producte

La importància de la selecció de material en màquines de tall

| Updated: Jun 29, 2017

En el procés de tall mecànic, moltes vegades cal tallar el material amb major duresa o tallar-ho durant molt de temps. En aquest cas, l'abrasió de la fulla mecànica és greu. Per tant, quan triem la màquina de tallar, hem de prestar atenció al material de la seva fulla.
En termes generals, la fulla de tall en el cas anterior afectarà l'eficiència de tall, que ara és valorada per la indústria, afectarà la qualitat de tallant un factor important. Per tal de reduir el desgast de la fulla, podem utilitzar el disseny de forat rodó a l'estil de la fulla amb valentia.
Es poden dissenyar forats rodons per reduir el desgast reduint la fricció. En aquest cas, utilitzem el esquilador no només per mantenir la qualitat del tall de la fulla circular, sinó també per mantenir l'eficiència del tall a llarg termini.

3开平 .jpg

tallat a la línia de longitud

A la selecció de material longitudinal de la pala de cisalla, hem de dir sobre la capacitat de reparació automàtica de les principals indústries anomenades super habilitats.
Entre les fulles que s'utilitzen en les màquines de tall, un dels factors més importants que afecten la vida útil d'una fulla ordinària és l'efecte de la reparació de la fulla. Algunes fulles rodones en el mercat ara també es veuen afectades pel manteniment, afectant així la seva vida útil. Simplement parlant, cada manteniment provocarà una disminució en el proper temps de manteniment.
Llavors, com resoldre'l? Aquí, caldrà esmentar l'ús de nous materials per tallar fulles. Aquest nou tipus de material de fulla de cisallament està dotat de la capacitat de reparació automàtica. Assegureu-vos que cada cop que es repara, no afectarà el període de manteniment de les fulles.

纵剪 (6).jpg

màquina de tall

Wuxi Puxin Machinery Factory
Contacte: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Tel: + 86-510-83208381
Fax: + 86-510-83209882
Afegiu: 76 # Qianluo Load, Districte Huishan, Wuxi, Jiangsu, Xina
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Lloc web: http://www.pxslitter.com

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació