Casa > Exposició > Contingut
Categoria de producte

La funció de màquina d'anivellament

| Updated: Sep 25, 2017

1. millorar la qualitat de xapa

Leveler és una mena de màquina precisa utilitzar per corregir els defectes de la bobina i el full. Aquests defectes inclouen cordó longitudinal, transvers deformació, deformació, vora flexió, ona vora, rotllo fractura i centre còncava i convexa. Si utilitzem la màquina d'anivellament, aquests defectes pot ser ben resolt, que milloraran la qualitat de la placa de metall sencer.

2. eliminar l'estrès del material

L'anivellament de plaques per una màquina anivellament elimina l'estrès en el material, principalment perquè anivellament tècniques permeten ampliació selectiva del material. Per obtenir una longitud coherent de la fibra, la part més curt de la fibra de fulla s'estira a un ritme per sota del punt material rendiment.

La seva implantació és fer el material a la màquina d'anivellament, amb un petit radi de curvatura pel cicle de flexió amunt i avall, per tal que més curta fibra material allargada. Quan la placa es mou cap a la plana i la direcció de la sortida de la màquina-eina, l'amplitud de la flexió superior i inferior disminueix gradualment per eliminar la deformació material causat per flexió greu a l'entrada de la màquina eina anivellament d'entrada.

3. adaptar-se a materials d'alta resistència

Des de l'aplicació de materials d'alta resistència més és en la indústria de xapa metàl·lica, l'anivellament de materials necessita major pressió d'anivellament. En el transcurs de l'escola d'anivellament, major pressió anivellament influiran en l'estructura de màquines eines i anivellament rotllo. L'equip és molt important per millorar la qualitat d'anivellament i la vida de la maquinària.


Fàbrica de maquinària Wuxi Puxin
Contacte: Peijun Guo
Multitud: + 86-13951579100
Tel.: + 86-510-83208381
Fax: + 86-510-83209882
Afegir: 76# Qianluo càrrega, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Xina
Correu electrònic:wxpx0510@163.com
Lloc web:http://www.pxslitter.com

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació