Casa > Exposició > Contingut
Categoria de producte

La diferència entre la màquina de descàrrega de plaques gruixudes i la màquina d'anivellament i si s'aplica a la placa d'acer

| Updated: Nov 06, 2017

La màquina de desemmotllador de plaques gruixudes és una categoria de formigó de la màquina descooladora que és diferent en comparació amb la màquina de desemmalectador normal. Per tant, hem de conèixer i comprendre aquest tipus de màquina de desemmotllador. A continuació, podem fer la distinció correcta i utilitzar-la raonablement i raonablement, per evitar errors i millorar l'eficiència del treball.

1. Quin és el nom anglès de la màquina de desemmotllador? En aplicació, és el mateix que la màquina de desemmotllador de plaques gruixudes?

El nom anglès de la màquina de desemmotllador és "Decoiler Machine", que també s'anomena màquina de endereçament de la bobina. Pel que fa a la funció principal, és per al desbrossat, alisat i tall de la planxa metàl·lica. I la màquina de deshidratació de la placa gruixuda s'utilitza principalment per processar la planxa gruixuda. Per tant, el seu rang d'aplicació és més petit que la màquina ordinària de desemmalotejador.

2. Hi ha alguna diferència entre la màquina de descàrrega de plaques gruixudes i la màquina d'anivellament?

La màquina de desemmotllador de plaques gruixudes conté una sèrie de passos de processament, com el desbrossat, el suavitzat i el tall per a la xapa amb gruixos gruixuts per obtenir els productes acabats desitjats. La màquina d'anivellament és extreure el material per aconseguir l'efecte suau. Per tant, des d'aquest punt de vista, els dos equips són molt diferents i tenen una diferència d'ús.

3.Can la màquina de desemmotllador de plaques gruixudes s'utilitza a la planxa d'acer?

La màquina de desemmotllador de plaques gruixudes es pot utilitzar a la planxa d'acer. Perquè la seva aplicació del material és material metàl·lic, i la placa d'acer és una d'elles. I per a nosaltres, també és necessari conèixer amb claredat, de manera que puguem comprendre'l correctament. El principi és utilitzar el rol múltiple per realitzar la deformació repetida del material, i després eliminar l'estrès, per aconseguir el propòsit i l'efecte desitjats.


Wuxi Puxin Machinery Factory

Contacte: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Tel: + 86-510-83208381

Fax: + 86-510-83209882

Afegiu: 76 # Qianluo Load, Districte Huishan, Wuxi, Jiangsu, Xina

Correu electrònic: wxpx0510@163.com

Lloc web: http://www.pxslitter.com


productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació