Casa > Exposició > Contingut
Categoria de producte

Degollar màquina operació Notes

| Updated: Jul 31, 2017

Amb la cada vegada més àmplia gamma d'aplicació de la màquina de divisió, hem de prestar especial atenció a l'operació de la màquina slitting. Això evitarà que nostre separador d'aparèixer en un o de la mateixa manera quan s'utilitza, que afecta l'eficàcia de la nostra producció. Per a les notes de lamàquina de degollar, podem dividir-lo en tres parts abans d'operació, operació i després de la operació.
Precaucions abans d'operació:
Els engranatges de la màquina, el tanc de combustible i seu motors, etc., cal consultar directament a veure si poden operar correctament. Per descomptat, per altres parts, per comprovar si hi ha problemes, si hi ha circumstàncies anormals, ens ha de comprovar que en el moment de reparar.
Gestions que necessiten atenció en funcionament:
Per als operadors màquina, assegureu-vos d'usar equips de protecció abans de la feina. Al mateix temps, en el procés de treball, operadors hauria de complir amb les corresponents normes i reglaments i aplicar estrictament, per tal de garantir la seguretat dels mateixos i les operacions. Quan la barra està executant la màquina, el personal no pot tocar les peces de rotació i les fulles, etc. i no pot fer algunes accions perilloses.
Atenció després d'operació:
Després de l'operació, ha tallat l'alimentació dels equips en temps i llavors minuciosament netegem i netejar el material. La fulla de la màquina slitting també ha de ser comprovat per veure si hi ha cap objecte estrany en això, i si així, cal eliminar en el temps.

Slitting machine.jpg


Si vostè està interessat en els nostres productes, contacti amb nosaltres!
Fàbrica de maquinària Wuxi Puxin
Contacte: Peijun Guo
Multitud: + 86-13951579100
Tel.: + 86-510-83208381
Fax: + 86-510-83209882
Afegir: 76# Qianluo càrrega, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Xina
Correu electrònic:wxpx0510@163.com
Lloc web:http://www.pxslitter.com

productes
de tall longitudinal sèrie
sèrie d'anivellament
sèrie Acer pla
Coil volcador
Contacte
Tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Afegir: 76 # Qianluo càrrega, Huishan Districte,
          
Wuxi, Jiangsu, Xina
          
Correu electrònic: wxpx0510@163.com
Investigació